Τηλεφωνικές Παραγγελίες από 8πμ έως 4μμ Δευτ-Παρ στο 2104080025
Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Frezyderm Ac-Norm Aquatic Gel Ακμή, Λιπαρότητα. 40 ml(333) (Ac Norm)

Κατασκευαστής: FREZYDERM
ID: 23223
Barcode: 5202888102301
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 4 έως 7 ημέρες
€17,50
€12,00

Ειδικά σχεδιασμένη σειρά για το λιπαρό ακνεϊκό δέρμα. Συνεπικουρεί όλες τις τοπικές συστηματικές φαρμακευτικές αγωγές. Πολυδύναμη αντιμετώπιση των 4 παθογενετικών παραγόντων της φλεγμονώδους ακμής.

Εξασφαλίζει καλύτερη συμμόρφωση των ασθενών: αντιμετώπιση δυσανεξίας, που προκαλείται λόγω των συστηματικών αγωγών με ρετινοειδή (τρετινοΐνη, ισοτρετινοΐνη), με τον παράγοντα Deepsan.

Μειώνει την πιθανότητα ανάπτυξης ανθεκτικών στελεχών P. Acnes: συνδυασμοί θεραπευτικών αγωγών και γαληνικές θεραπείες Καθαρισμός Ο καλός καθαρισμός αποτελεί την βάση κάθε αγωγής του λιπαρού ακνεϊκού δέρματος. Ειδική Περιποίηση  Η αισθητική προσέγγιση του ακνεϊκού δέρματος βελτιώνει την εικόνα αλλά και την ψυχολογία του ασθενούς και διευκολύνει την συμμόρφωσή του με τις φαρμακευτικές αγωγές. Περιποίηση  Ήπια – μέτρια ακμή :  Όταν η τοπική θεραπεία είναι: Υπεροξείδιο του βενζοϋλίου. Αζελαϊκό οξύ. Κλινδαμυκίνη.Επικουρική θεραπεία με Sebocontrol: Αντιμετωπίζει τις ανεπιθύμητες ενέργειες της ερεθιστικής δερματίτιδας που είναι πιθανόν να εμφανιστούν από τα τοπικά φάρμακα.  Όταν η τοπική θεραπεία είναι: Τρετινοΐνη. Αδαπαλένη.Επικουρική θεραπεία με Aquatic Gel: Αντιμετωπίζει τις ανεπιθύμητες ενέργειες (ερύθημα, ξηρότητα, απολέπιση) που είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστούν μετά την χρήση τοπικών ρετινοειδών.

Ενδείξεις:
Ακνεϊκό λιπαρό δέρμα.
Συνδυασμός με τοπικά ρετινοειδή.
Συνδυασμός με συστηματική λήψη ισοτρετινοϊνης.

Μελέτες:
Μελέτη ενυδατωτικής ικανότητας.
Μελέτη αποτελεσματικότητας.
Αξιολόγηση ασφάλειας.
60% αύξηση της ενυδάτωσης αμέσως μετά την εφαρμογή
(μελέτη in vivo)

Χρήση:
1- 2 φορές ημερησίως ή κατά περίπτωση.
Προϊόν μη φαγεσωρογόνο.

Δράση - Ενεργά Συστατικά:
Άμεση και παρατεταμένη ενυδάτωση
(Hyaluronic acid- lmperata cylindrica extract)
Μείωση δερματικής δυσανεξίας και ερεθισμών
(Deepsan).