Τηλεφωνικές Παραγγελίες από 8πμ έως 4μμ Δευτ-Παρ στο 2104080025
Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Microlife FH 310 Eργονομικό μαξιλάρι θέρμανσης για τη χαμηλότερη περιοχή της πλάτης και της μέσης

Κατασκευαστής: MICROLIFE
ID: 23623
Barcode: ,4719003580155
€48,15
€38,52
Διαχείριση ΘερμότηταςΟι ηλεκτρικές θερμοφόρες προσφέρουν χαλάρωση και θεραπείαΠώς να επωφεληθούμε από τη θεραπεία (μέσω) θερμότητας:Η θερμότητα είναι γνωστή για την κατευναστική και χαλαρωτική της επίδραση και είναι μια από τα πρώτες ανάγκες του ανθρώπου. Επιπλέον, η θερμότητα χρησιμοποιείται από καιρό ως αποτελεσματική μορφή θεραπείας.Ενώ η θερμότητα συνδέεται με την άνεση και την χαλάρωση, η θεραπεία θερμότητας πηγαίνει ένα βήμα περαιτέρω και μπορεί να συμβάλλει στην ανακούφιση του πόνου. Η θεραπεία θερμότητας μπορεί να παραχθεί άμεσα με τα θερμαινόμενα επιθέματα (μαξιλάρια) τα οποία μπορεί να εφαρμοστούν ακίνδυνα στις επηρεασθείσες περιοχές. Γρήγορα, άνετα, αποτελεσματικάΣταθερό και ελεγχόμενο επίπεδο θερμότητας μαξιλαριών θέρμανσης Microlife. Tα μαξιλάρια θέρμανσης της Microlife έχουν σχεδιαστεί για τη χρήση σε συγκεκριμένα μέρη του σώματος όπου η θεραπεία θερμότητας είναι αποτελεσματική. Τα μαξιλάρια προσφέρουν μεγάλες επιφάνειες θερμότητας ενώ παραμένουν συμπαγή για την εύκολη εφαρμογή και την αποθήκευσή τους. Τι είναι τα Ηλεκτρικά Μαγνητικά Πεδία (ΗΜΤ1)ΗΜΤ1 είναι οι αόρατες γραμμές δύναμης που περιβάλλουν οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή. Λόγω της μοναδικής τεχνολογίας Microlife οι θερμοφόρες παράγουν την λιγότερη δυνατή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.  «Ακίνδυνες θερμοφόρες» και άνετη χρήση!Πρότυπα ασφάλειας - ΜSS MicrolifeΠρωτοποριακή τεχνολογία καλωδίωσηςΤα μαξιλάρια θέρμανσης Microlife προσαρμόζονται στις υψηλότερες απαιτήσεις ασφάλειας. Αυτή η ασφάλεια αποδίδεται στην μεγάλη ευελιξία του καλωδίου θέρμανσης, του ενσωματωμένου συστήματος ελέγχου υπερθέρμανσης και της υψηλής ποιότητας των υλικών που χρησιμοποιούνται. Η προσοχή στην ασφάλεια είναι ένα βασικό στοιχείο στο σχεδιασμό των μαξιλαριών θέρμανσης Microlife με την πιο πρόσφατη τεχνολογία καλωδίωσης που ενσωματώνεται, παράγοντας πολύ χαμηλό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Τρία επίπεδα ασφάλειας Μεγάλη ασφάλεια κυκλωμάτων Προστασία υπερθέρμανσης μέσω του τηκτού στρώματος

PTC έλεγχος θερμοκρασίας

 

Περιγραφή:
Eργονομικό μαξιλάρι θέρμανσης για τη χαμηλότερη περιοχή της πλάτης και της μέσης. Υψηλή ευελιξία χωρίς ενοχλητικά μέρη. 3 Επίπεδα ελέγχου θερμοκρασίας, αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 90 λεπτά, υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Πλενόμενο βαμβακερό κάλυμμα.

Ειδική Χρήση:
Συγκεκριμένα για την αποτελεσματική θεραπεία θερμότητας για τις χαμηλότερες περιοχές πλάτης και μέσης. Εύχρηστη με ειδικό δέσιμο Velcro κυκλικά της μέσης.

 • Αυτόματη απενεργοποίηση στα 90 λεπτά
 • 3 επίπεδα θερμοκρασίας
 • Εργονομική μορφή για τις χαμηλότερες περιοχές πλάτης & μέσης

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

 • 3 επίπεδα θερμοκρασίας
 • Ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας
 • Γρήγορη προθέρμανση
 • Αυτόματη απενεργοποίηση στα 90 λεπτά

 

 • Εξαιρετικά λεπτές ίνες θέρμανσης
 • Πλενόμενο βαμβακερό κάλυμμα -40 οC
 • Χαμηλοί Ηλεκτρομαγνητικοί Παλμοί
 • Υψηλό επίπεδο ασφάλειας