Τηλεφωνικές Παραγγελίες από 8πμ έως 4μμ Δευτ-Παρ στο 2104080025
Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Microlife FH 80 Θερμοφόρα

Κατασκευαστής: MICROLIFE
ID: 22699
Barcode: 4719003580049
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες
€36,29
€19,93

Διαχείριση ΘερμότηταςΟι ηλεκτρικές θερμοφόρες προσφέρουν χαλάρωση και θεραπείαΠώς να επωφεληθούμε από τη θεραπεία (μέσω) θερμότητας:Η θερμότητα είναι γνωστή για την κατευναστική και χαλαρωτική της επίδραση και είναι μια από τα πρώτες ανάγκες του ανθρώπου. Επιπλέον, η θερμότητα χρησιμοποιείται από καιρό ως αποτελεσματική μορφή θεραπείας.Ενώ η θερμότητα συνδέεται με την άνεση και την χαλάρωση, η θεραπεία θερμότητας πηγαίνει ένα βήμα περαιτέρω και μπορεί να συμβάλλει στην ανακούφιση του πόνου. Η θεραπεία θερμότητας μπορεί να παραχθεί άμεσα με τα θερμαινόμενα επιθέματα (μαξιλάρια) τα οποία μπορεί να εφαρμοστούν ακίνδυνα στις επηρεασθείσες περιοχές. Γρήγορα, άνετα, αποτελεσματικάΣταθερό και ελεγχόμενο επίπεδο θερμότητας μαξιλαριών θέρμανσης Microlife. Tα μαξιλάρια θέρμανσης της Microlife έχουν σχεδιαστεί για τη χρήση σε συγκεκριμένα μέρη του σώματος όπου η θεραπεία θερμότητας είναι αποτελεσματική. Τα μαξιλάρια προσφέρουν μεγάλες επιφάνειες θερμότητας ενώ παραμένουν συμπαγή για την εύκολη εφαρμογή και την αποθήκευσή τους. Τι είναι τα Ηλεκτρικά Μαγνητικά Πεδία (ΗΜΤ1)ΗΜΤ1 είναι οι αόρατες γραμμές δύναμης που περιβάλλουν οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή. Λόγω της μοναδικής τεχνολογίας Microlife οι θερμοφόρες παράγουν την λιγότερη δυνατή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.  «Ακίνδυνες θερμοφόρες» και άνετη χρήση!Πρότυπα ασφάλειας - ΜSS MicrolifeΠρωτοποριακή τεχνολογία καλωδίωσηςΤα μαξιλάρια θέρμανσης Microlife προσαρμόζονται στις υψηλότερες απαιτήσεις ασφάλειας. Αυτή η ασφάλεια αποδίδεται στην μεγάλη ευελιξία του καλωδίου θέρμανσης, του ενσωματωμένου συστήματος ελέγχου υπερθέρμανσης και της υψηλής ποιότητας των υλικών που χρησιμοποιούνται. Η προσοχή στην ασφάλεια είναι ένα βασικό στοιχείο στο σχεδιασμό των μαξιλαριών θέρμανσης Microlife με την πιο πρόσφατη τεχνολογία καλωδίωσης που ενσωματώνεται, παράγοντας πολύ χαμηλό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Τρία επίπεδα ασφάλειας Μεγάλη ασφάλεια κυκλωμάτων Προστασία υπερθέρμανσης μέσω του τηκτού στρώματος PTC έλεγχος θερμοκρασίας

Περιγραφή:
Μαξιλάρι 4 επιπέδων θερμοκρασίας. Συνοδεύεται με βαμβακερό πλενόμενο κάλυμμα. Γρήγορη θέρμανση, κατανομή θερμότητας και αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 90 λεπτά.

Ειδική Χρήση:
Αυτό το μαξιλάρι θέρμανσης έχει σχεδιαστεί για τη χρήση σε συγκεκριμένα μέρη του σώματος όπου η θεραπεία θερμότητας είναι αποτελεσματικότερη.

  • 4 επίπεδα θερμοκρασίας
  • Γρήγορη προθέρμανση
  • Ιδιαίτερα άνετο

Τεχνικά Στοιχεία:
-3 Επίπεδα θερμοκρασίας
-Ταχεία Προθέρμανση
-Πρόσθετο εφεδρικό κάλυμμα
-Απαλό υφασμάτινο κάλυμμα, αφαιρούμενο & πλενόμενο
-Αυτόματη απενεργοποίηση 90 λεπτών
-Μέγεθος μαξιλαριού: 30,5x34,5

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

  • 4 επίπεδα θερμοκρασίας
  • Ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας
  • Αυτόματη απενεργοποίηση στα 90 λεπτά

 

  • Γρήγορη προθέρμανση
  • Πλενόμενο βαμβακερό κάλυμμα -40 οC
  • Υψηλό επίπεδο ασφάλειας